marți, 20 mai 2014

Minciuni electorale

Nu stiu cum sunt altii, dar eu ma minunez cand vad aberatiile ce troneaza ca "adevaruri supreme" fara ca prea multi sa reactioneze.
Unii ridica Romania, de parca e o coala de hartie cazuta pe jos, altii ne sfideaza prin minciuni mai mult decat idioate.
Sa luam afisul de mai jos:
Stim cu totii ca alianta s-a destramat in mod oficial, prin iesirea liberalilor de la guvernare, cu ceva timp in urma si prin semnarea pactului intre conservatorii antenelor si PSD. Si atunci, pentru cine traieste sloganul? Pentru mamaiele care au Alzhaimer? Sau suntem considerati cretinoizi?

Alta, mandra in toate cele, cum e fecioara intre sfinti: O stema sub "mandri ca suntem romani": dar a cui este aceasta stema? A noastra, a ROMANILOR? Ei bine, NU! Este stema Munteniei din blazonul stemei Romaniei! Adica Romanii sunt doar in Muntenia? Sau doar la atat preconizeaza cineva din alianta asta ca va fi ROMANIA? Greu de gasit un raspuns profesionist, ceea ce inseamna ca sub aceste "semne de mandrie nationala" nu sunt decat incompetenta si prostia.


Asadar, seamana stema de sus cu cea descrisa in CONSTITUTIA ROMANIEI?




 MARE ATENTIE LA ACEST MESAJ ELECTORAL! SA VEDETI BINE IN DUMINICA ORBULUI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu