duminică, 28 iunie 2015

Vara cu flori si albine

Timpul trece mai repede decat ma astept, sunt multe planuri ce nu se duc la bun sfarsit din lipsa timpului, totul este contra cronometru. Respiram profund cand suntem mai aproape de matrita in care ne-am format, cand suntem langa padure, langa pamantul ce ne-a hranit in copilarie.
Sunt oameni care nu se schimba niciodata, tot timpul au o masca adaptata imprejurarilor, fie ele bune sau rele, exista o masca pentru fiecare situatie. Ei nu stiu sa se bucure de matrita, ei nu stiu sa priveasca inainte si nici sa vada ce au gresit, atunci cand vad erorile din trecut.
Daca ai timp sa privesti o floare, admira-i frumusetea si modul in care a fost conceputa, pentru ca e evident ca e rodul unui plan. Nimic nu se naste la voia intamplarii, totul se produce pentru ca exista cineva care sa stimuleze creatia iar rezultatul final poate fi admirat de oricine.
Sunt situatii in care esti tentat sa spui: nu se poate face. Dar avem marele avantaj ca Dumnezeu ne-a conceput cu dorinta de a realiza, de a implini ceva. Ramane se vedem ce anume.
Anotimpul e capricios, cand e soare si canicula, cand vant si ploaie. Jucam la extreme, asa cum se joaca si soarta Europei, ca fiinta politica.
fagure natural
regina si suita sa

perfectiunea albinelor in constructii
rezerve de apa


teiul copilariei
floarea de fasole

Cosmos sau mararita


sucul florilor de castravete
gazania
apus de soare printre nori

mirabilis jalapa

la cules de busuioc, mai , mai
in echipa
batrana padurii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu